همه ما روزانه ساعات زیادی را از دست های خود استفاده می کنیم؛ بدون این که به زیبایی و سلامتی آن ها اهمیت دهیم. علاوه بر رسیدگی به دست ها، ماساژ دادن، استفاده از کرم های مرطوب کننده مناسب، و …؛ کاشت ناخن نیز تاثیر زیادی در داشتن دست های زیبا دارد.
کاشت ناخن یکی از بهترین روش های آراستن دست ها است که در طی دهه اخیر بین خانم ها و حتی خانم های مسن هم رواج پیدا کرده و مورد استقبال قرار گرفته است. با گذشت زمان روش ها و مدل های مختلف کاشت ناخن در سالن های زیبایی انجام می شود که خانم ها می توانند با توجه به سلیقه و علاقه خود مدل های مختلفی را انتخاب کنند.
علاوه بر این، برخی افراد به صورت ژنتیکی و ارثی ناخن های بد فرمی دارند. به همین دلیل علاقه ای هم برای لاک زدن به ناخن ها ندارند. به همین دلیل می توان گفت کاشت ناخن بهترین گزینه برای این افراد است تا همیشه ناخن هایی مرتب و خوش فرم و زیبا داشته باشند.
نحوه کاشت ناخن به ناخن کاران و افراد فعال در سالن های زیبایی کمک کرده که بتوانند انواع روش های کاشت ناخن را متناسب با فرم و سلیقه مشتری برای او انجام دهند.
برای مثال افرادی که ناخن های شکننده هم دارند، ممکن است در طول روز و اکثر مواقع ناخن های آن ها سریع و به راحتی بشکند. به گونه ای که مجبور می شوند برای یک دست شدن فرم ناخن ها و دست، همه ناخن ها را کوتاه کنند.
در صورتی که شما نیز به زیبایی دست ها و ناخن های خود اهمیت می دهید. همچنین علاقه دارید که همیشه ناخن های زیبا و خوش فرمی داشته باشید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با انواع روش های کاشت ناخن، مزایا و معایب و مدت زمان ماندگاری آن و … آشنا شوید.
کاشت ناخن چیست؟
همه ما بارها اصطلاح کاشت ناخن را توسط دوستان، همکاران و به ویژه در سالن های زیبایی شنیده ایم، بی آن که تعریف دقیقی از آن داشته باشیم. برای تعریف آن می توان گفت: کاشت ناخن یک روش تزئین و آراستن ناخن های دست و پا است که در آن با استفاده از نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده و قرار داده می شود.
برای انجام این کار قسمت هایی از سطح ناخن های فرد با استفاده از سوهان و دستگاه های مخصوص تراشیده می شود تا ناخن کار بتواند به بهترین نحو ناخن و مواد جدید را روی آن بچسباند.
علاوه بر این، این کار به منظور طبیعی تر و زیباتر شدن کاشت ناخن انجام می شود. علاوه بر این، همه ما حتما افرادی را دیده ایم که ناخن آن ها به صورت ارثی و ژنتیکی شکننده و سست است. این افراد زمان انجام کارهای روزانه، بلند کردن اجسام و حتی کارهای روزانه به دلیل شکننده بودن ناخن یا کمبود مواد مغذی و … ناخن هایشان سریع و آسان می شکند.
همچنین برخی افراد به دلیل داشتن استرس و اضطراب شدید یا عادت داشتن، عادت به جویدن ناخن های خود دارند. بنابراین به طور کلی می توان گفت کاشت ناخن برای این دو دسته از افراد بهترین روش برای داشتن ناخن های زیبا، خوش فرم و یکدست است.
انواع روش های کاشت ناخن
یکی از بهترین ویژگی های کاشت ناخن این است که امکان انجام آن برای مشتریان مختلف با روش ها و متدهای مختلف در سالن زیبایی قصر جم وجود دارد. به گونه ای که هر مشتری می تواند متناسب با طرح و مدل دلخواه خود نوع کاشت ناخن را انتخاب نماید.
سپس ناخن کار با انتخاب و طبق تجربه خود یکی از روش های کاشت ناخن را برای او انجام می دهد. به طور کلی انواع روش های کاشت ناخن به شرح زیر است:
-
کاشت به روش پودری:
نام دیگر ناخن مصنوعی، ناخن یا تیپ است. در کاشت ناخن با روش پودری، ابتدا در کاشت ناخن، ناخن مصنوعی یا تیپ از قسمت نیمه ناخن با استفاده از چسب مخصوص روی ناخن فرد قرار داده می شود. سپس طبق نظر و سلیقه مشتری و نظر ناخن کار تا اندازه دلخواه کوتاه می شود.
سپس روی ناخن مواد ضد قارچ قرار داده می شود تا از آسیب های ناشی از کاشت ناخن و از بروز قارچ و عفونت ناخن جلوگیری شود. بعد با استفاده از پودر مخصوص کاشت ناخن و یک محلول مایع به نام لیکوئید، روی ناخن زده می شود. سپس در امتداد قالب روی ناخن کار می شود.
زمانی که پودر با این مایع ترکیب می شود، حالت نرم و خمیری پیدا می کند. به همین دلیل می توان این مواد را بر روی ناخن با استفاده از قلم مخصوص، شکل داد. در مرحله آخر نیز با استفاده از سوهان برقی، روی ناخن و قسمت های مختلف آن که دارای برآمدگی است سوهان کشیده می شود.
این کار به منظور شکل دادن به ناخن مشتری طبق سلیقه و نظر او و همچنین فرم و بلندی یا کوتاهی دست ها انجام می شود.
-
کاشت ناخن با ژل:
یکی از بهترین روش های کاشت ناخن در سالن زیبایی زنانه در تهران که به دلیل ظرافت بالا طرفداران زیادی دارد؛ کاشت ناخن با ژل است. مواد ژل که برای کاشت از آن استفاده می شود، به صورت آماده در بازار وجود دارد و قابل خریداری است.
در این روش، ژل کاشت ناخن از ماده ژل کامپوزیت تشکیل شده و به عنوان یک پوشش ژلی ناخن یا ژلیش ناخن هم مورد استفاده قرار می گیرد. بدین صورت که ابتدا ناخن فرد برای چسباندن مواد ژل روی آن آماده می شود.
پس از آن مواد ضد قارچ روی ناخن قرار داده می شود و دستگاه هر دست فرد به صورت جداگانه به مدت 60 الی 100 ثانیه زیر دستگاه یو وی قرار داده می شود تا این مواد کاشت ناخن به طور کامل و سریع تر خشک شود.
این نوع روش کاشت با روش قبلی تفاوتی ندارد. تنها تفاوت آن ها در تفاوت بین مواد قابل استفاده برای کاشت است. به همین دلیل می توان گفت پس از گذشت 3 الی 4 هفته فرد باید برای ترمیم ناخن، به سالن زیبایی و ناخن کار خود مراجعه کند.
مزایا، معایب و خطرات کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن در بهترین آرایشگاه زنانه تهران همان طور که در پاراگراف های بالاتر اشاره شد، به عنوان یکی از بهترین روش های تزئین و آراستن ناخن ها و به ویژه دستان محسوب می شود. در واقع دلیل اصلی محبوبیت کاشت ناخن این است که تاثیر زیادی در زیبایی بهتر ناخن ها دارد. اما این روش نیز دارای مزایا و معایب منحصر به فرد خود است که هر فرد باید قبل از کاشت ناخن از آن مطلع باشد. به طور کلی هم روش کاشت ناخن با ژل و هم کاشت ناخن با پودر دارای مزایا و معایب خاصی است که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
مزایای کاشت ناخن با پودر |
مزایای کاشت ناخن با ژل |
مقاومت بالا | ظریف و براق |
استفاده از چسب های غیر حساسیت زا | سازگاری با شستشوی زیاد |
قابل اجرا برای همه مشتریان | بدون بو |
اما در مقابل مزایای خاصی که این دو روش دارد، هر کدام از آن ها دارای معایب خاصی نیز هست. از جمله مهم ترین معایب کاشت ناخن با پودر می توان موارد زیر را نام برد:
- احتمال بروز اگزما برای برخی افراد حساس وجود دارد.
- برای کاشت نیاز به صرف زمان و انرژی بیشتری است.
- در مقایسه با روش کاشت ناخن با ژل نیاز به ترمیم بیشتری دارد.
- بدون استفاده از دستگاه UV مواد ژلی روی ناخن ها به راحتی خشک نمی شود. در واقع باید با نور ماورا بنفش خشک و سفت شود.
به طور کلی تاکنون طبق بررسی های انجام شده، به ناخن ها هیچ آسیبی نمی رساند. چون زمان کاشت ناخن و حتی بعد از برداشتن آن ها، ناخن ها سریعا و طبق روال قبلی رشد می کند. فقط کافی است که فرد برای ترمیم کاشت ناخن در مدت 3 الی 4 هفته برای ترمیم کردن آن اقدام کنند.
علاوه بر این، در برخی شرایط موادی که برای کاشت استفاده می شود، برای برخی افراد حساسیت زا باشد. به همین دلیل در صورتی که فرد به هر دلیل واکنش های اگزمایی نشان داد، باید آن را بردارد. همچنین کاشت ناخن با استفاده از ژل نیز دارای معایب زیر است:
- هزینه بالایی در مقایسه با کاشت با پودر دارد.
- در صورتی که فرد بخواهد کاشت ناخن را بردارد (Remove کند)، برداشتن آن سخت و زمان بر است.
- زمانی که مواد پودری روی ناخن طبیعی قرار می گیرد، مانع از رسیدن هوای تازه به ناخن ها می شود. به همین دلیل ممکن است باعث شکننده شدن ناخن ها شود.
- در صورتی که کاشت ناخن به خوبی و توسط فرد حرفه ای انجام نشود، از نزدیک ممکن است غیر طبیعی بودن آن مشخص باشد.
دوام و ماندگاری کاشت ناخن چقدر است؟
در پاراگراف های بالاتر در مورد روش های مختلف کاشت ناخن صحبت شد. در واقع هر کدام از روش های ذکر شده با استفاده از مواد و تکنیک های خاصی انجام می شود. به همین دلیل می توان گفت هر کدام از روش های ذکر شده، مدت زمان دوام و ماندگاری متفاوتی نسبت به یک دیگر دارند.
بنابراین به طور کلی می توان بیان کرد که مدت زمان ماندگاری کاشت ناخن با روش کاشت با ژل حدود 1 ماه است. بنابراین فرد حداقل یک ماه پس از اولین بار کاشت برای ترمیم آن ها به ناخن کار سالن زیبایی مراجعه کند.
علاوه بر این، در برخی شرایط ممکن است که رشد ناخن های هر فرد بیشتر باشد. بنابراین ممکن است فردی دیگر برای جلوگیری از آسیب رسیدن به ناخن و حفظ زیبایی ظاهر ناخن ها، سریع تر برای ترمیم مراجعه کند.
در صورتی که مدت زمان ماندگاری کاشت ناخن با پودر کم تر و حدود 2 الی 3 هفته است. بدین صورت که فرد باید در این مدت برای ترمیم ناخن ها اقدام کند.
مقایسه انواع روش های کاشت ناخن
به طور کلی روش های کاشت ناخن به دو دسته کلی تقسیم می شود که در بالا به معرفی آن ها پرداخته شد. به طور کلی برای مقایسه کردن این دو روش می توان گفت که روش انتخابی در نهایت به عهده مشتری است.
برای مثال در صورتی که فرد می خواهد که ناخن هایی با ظاهر طبیعی تری داشته باشد، توصیه می شود که کاشت ناخن با پودر انجام شود. چون ظاهر طبیعی و زیباتری در مقایسه با کاشت ناخن با ژل دارد.
همچنین در صورتی که فرد زمان و هزینه کافی برای مراجعه کردن به سالن زیبایی نیاوران و ترمیم ناخن ها ندارد، می تواند کاشت ناخن با ژل را انتخاب کند. چون در این روش، مدت زمان ماندگاری بیشتر است. علاوه بر این، با استفاده از ژل امکان فرم دادن ناخن ها برای ناخن کار آسان تر است.
چون مواد ژل به راحتی و سریعا خشک نمی شود. اما توجه داشته باشید که زمان انجام این روش حتما باید از دستگاه یو وی استفاده شود تا سریع تر خشک شود.
چه کسانی نباید از کاشت ناخن استفاده کنند؟
همان طور که در پاراگراف های بالاتر اشاره شد، کاشت ناخن معایب و خطرات شایع و زیادی ندارد. بلکه مهم ترین عیب آن این است که ممکن است برای برخی افراد باعث اگزما شود. به همین دلیل توصیه می شود افرادی که بیماری عفونی و قارچی دارند، اقدام به کاشت ناخن نکنند.
چون این کار باعث می شود که روند پیشرفت بیماری های عفونی و قارچی در بدن این فرد و به ویژه در ناخن ها نشان داده نشود. علاوه بر این، توصیه می شود افرادی که سیستم دفاعی بدن آن ها ضعیف است و مستعد بیماری عفونی هستند، توصیه می شود که ناخن نکارند.
لوازم مورد نیاز کاشت ناخن
با توجه به این که روش ها و مدل های کاشت ناخن متفاوتی و متنوعی وجود دارد، هر ناخن کار باید لوازم و تجهیزات لازم را برای کاشت ناخن طبق نظر مشتری آماده داشته باشد. به طور کلی از جمله مهم ترین لوازم مورد نیاز کاشت ناخن می توان موارد زیر را نام برد:
- پرایمر
- مواد ضد قارچ
- قالب کاشت
- سوهان برقی با چندین سری مختلف
- ژل کاشت
- پودر کاشت
- دستگاه یو وی
- سوهان دستی
- قلم مخصوص کاشت ناخن
- لیکوئید
- روغن تقویت کننده
- تاپ شاین
سوالات متداول کاشت ناخن
-
کاشت ناخن چقدر دوام دارد؟
مدت زمان ماندگاری کاشت ناخن به مواد مورد استفاده و شرایط آب و هوایی بستگی دارد. به طور کلی بین ۳ تا ۴ هفته پس از انجام کاشت باید برای ترمیم مجدد هر نوع کاشتی به سالن زیبایی قصر جم، بهترین آرایشگاه زنانه نیاوران، مراجعه کنید.
-
عوارض کاشت ناخن چیست؟
عوارض نادر کاشت ناخن اگزما، عفونت های قارچی، شل شدن ناخن ها، و ترک خوردن ناخن ها است.